+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Piana Bewertungen

Hotelbewertung

80%
Sehr gut

von 10 Bewertungen

  • Personal

    76%
  • Sauberkeit

    80%
  • Ausstattung

    77%
  • Komfort

    78%
  • Preis-Leistungverhältnis

    89%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Älteres Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 5.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Solidni lowcost, vybavena kuchyn (profesionalni, drive asi chata nabizela i plnou penzi)

  • - sjezdovka u chaty neni vhodna pro deti, domluva mezi majitelem, spravcem a lidmi z uklidu je slozita, pokud chce clovek cokoliv jinak - napr. Jsme se domluvili, ze se muzeme ubytovat uz ve 12.00 a pak o tom nikdo nevedel a slo to az standardne od 14.00

Personál
4
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Dáda

Gruppe von Freunden, 27.8.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Bylo to tam úžasné, hlavně když jsme tam mohli být sami v šesti lidech, mohli jsme tam dělat hluk až do rána a nikomu nic nevadilo :D V kuchyni nic nechybělo ^^.. Dále správce toho penzionu byl fajn sympaťák se kterým, se dalo pohodlně pokecat o všem :D Rozhodně ho příští rok opět navštívíme ne-li dřív.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 24.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Volně k dispozici kuchyň, krb, veškeré vybavení

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 20.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
65 %
  • Byli jsme tam sami

  • Málo místa na pokoji

Personál
0
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 15.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva

Gruppe von Freunden, 6.7.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Gruppe von Freunden, 10.1.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • příjemné spaní blízko zastávky skibusu levné ubytování k dispozici je celá kuchyn dřevo do krbu

  • hrozný přístup personálu správce ani nevěděl kolik jsme měli platit bordel v administraci tudiz me druhy den stehovali píší že je tam alespon pivo ale není tam vůbec nic ani sáček čaje

Personál
2
Služby
2
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Piana hat auf diese Bewertung geantwortet.
Nepříjemnost vznikla díky tomu, že hostů přijelo o dva více s tvrzením, že si pokoje přiobjednali dodatečně, což se ukázalo, že nebyla pravda. Tím ale při velkém zájmu o tento víkendový pobyt už nezbylo místo na klienty, kteří si řádně pobyt objednali. Proto se musel tento klient po jednom dni, přestěhovat do jiného pokoje, což nelibě nesl a tím i celá skupina a došlo k rozepři. Pak už bylo všechno špatně. Ubytovatel zde nenese žádnou vinu.

Bohuslav Noll

Familie mit älteren Kindern, 3.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Celkovy pobyt vyborny, bylo nam fain ocenujeme pobyt i pejska.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Magdalena

Junges Paar, 17.2.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
60 %
  • We were able to freely specify the time -out room.

  • A little bit cold besides room, shared bathroom .

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Světlana Kaločová

Gruppe von Freunden, 28.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velká spokojenost

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.